Post by anrehoniva on Mar 7, 2022 8:22:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Suspects: Mobile Detective ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Suspects: Mobile Detective IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí mnoho krystalů ▞▞▞
▞▞▞ Suspects: Mobile Detective 2022 version ▞▞▞
Pozval jsem někoho do hry a nemám klíče, co se děje
Všechno v pořádku, dokud jste nezačali nejen účtovat povídky, ale museli jste po určitou dobu platit obrovský poplatek ZA PŘÍBĚH. Netflix to ani nestojí tolik! Tato aplikace měla tak velký potenciál k růstu. Odinstalováno!
Původně jsem dal 4 hvězdičky. Ale nedostatek obsahu a chamtivost mě od toho odradily. Dal bych 0 hvězdiček, kdybych mohl.
to je úžasná aplikace. právě jsem si to včera večer stáhl.
Celkově zajímavý koncept, ale mám pocit, že by tam mělo být více zapojení a méně čekání. Už mě nudí hry, na které musím čekat.
Šokoval jsem sám sebe, zaregistroval jsem se na ROK odemčených her (40 USD) a jsem tak nadšený, že jsem to udělal. Tato hra mě drží ve střehu a je dost možná moje oblíbená aplikace. Příběhy jsou skvělé a postavy působí reálně. ETA: Miloval jsem tuto hru. ale už je to přes rok a nic nového a přešli na paywall systém. velice zklamán
Aplikaci miluji a příběhy jsou skvělé! Jen mě naštvalo, že už neexistuje způsob, jak získat coiny, protože bych rád viděl zprávy! Nezaplatím 10€ za nějaké coiny, které budu muset hned použít...
Hledal jsem záhadnou/puzzle hru a narazil jsem na unrd. Myslel jsem, že 3,99 $ týdně je docela drahé, ale byl jsem ochoten tomu dát šanci. Příběh Last Seen Online se mi zpočátku líbil, ale doufal jsem v něco více interaktivního. Četl jsem první ze třídenních příběhů a ten o Calluxovi (který jsem opravdu těžko prokousával).Se zvýšením ceny na 4,99 $ za týden jsem své předplatné zrušil. 260 dolarů ročně je za digitální příběh více než směšných.
Tuto hru naprosto zbožňuji! Líbí se mi, jak je to tajemné a jak je to v reálném čase. 5 hvězdiček Rozhodně bych tuto hru doporučil kamarádovi.
Tato aplikace se mi opravdu líbí a dokonce jste překonali skutečnost, že za klíče musíte platit. ale nepříjemné, že jim tak dlouho trvá, než mají nové příběhy. Vím, že jejich výroba zabere čas....ale tak dlouho 🙈
Podruhé se reklama nepřehrála!! zobrazí se symbol načítání a pak se nic neděje. Chyběly dva klíče.
Líbí se mi koncept hry, ale hra je špatná. Nutnost utratit 200 coinů za přechod na další kapitolu bez jiné cesty, jak se tam dostat, je směšné. A možná myšlenka mít hru v aplikaci, abyste mohli vydělávat coiny. Příliš pomalé na následování. Zklamání
Suspects: Mobile Detective Sarguzasht ilq
Naprosto úžasné, napětí mě ubíjí, čekání stojí za to, i když si živé čtení opravdu užívám jako nic, co jsem ještě neviděl
V zásadě si přečtete několik zpráv, ale většina je zablokována a musíte zaplatit za klíče. Neobtěžujte se plýtváním penězi. já ne.
Nejspíše by se mi tato hra líbila, kdyby nečekali, že utratíte tolik peněz! K odemknutí částí potřebujete příliš mnoho mincí a klíčů a je to jen frustrující! Koncept je skvělý, ale je to podvod!
Aplikace je úžasná a všechno, ale hlavní věcí je odhalit všechny chaty se všemi. Pokaždé, když se snažím kouknout na reklamu, abych získal klíč, nikdy mi ho nedá (i když ho sleduji naplno a všechno). PROSÍM, OPRAVTE TO
Hrál jsem naposledy online před chvílí a čekal jsem na další! dobrá práce lidi miluju to! udržuje vás v návratu a vyšetřovací schopnosti na místě 🤣
Je to velmi návyková hra, na kterou stále čekáte. Čím dále se dostávám do záhad, tím je to lepší. Právě jsem dokončil svůj první zločin a je to velmi dobré, začal můj druhý zločin. Jen si přát, otevřít další zprávy to nebylo 150 mincí, bylo to méně.
Škoda, že se to změnilo na drahý formát předplatného. Rád jsem platil za klíče za příběhy, kterými jsem se zabýval... neměl jsem vůbec zájem platit předplatné. Také je to předražené předplatné ve srovnání s jinými aplikacemi/hrami. Škoda, že si to ve starém formátu opravdu užil.
Bylo to tak dobré, než zrušili cenová omezení na všechno. Je to škoda, ale nedokážu to ospravedlnit.
Suspects: Mobile Detective 冒險 vcf
Dobrý koncept, ale příběhy mohou být opravdu pomalé, kéž byste mohli mezi příběhy přeskakovat tam a zpět. Zkoušel jsem a ztratil jsem pokrok kvůli téměř dokončenému příběhu a musím začít úplně od začátku. Když jsem poprvé dostal aplikaci, mohl jsem sledovat jednu reklamu denně za klíč zdarma, ale nyní tuto funkci odstranili. Nyní si mohu koupit klíče pouze s měsíčním členstvím. Jsou příliš drahé na to, aby si mohli koupit falešný předmět, takže si myslím, že se nikdy nedozvím celý příběh žádného příběhu. Zklamání.
Suspects: Mobile Detective સાહસિક kczo
Miluji tuto aplikaci a od té doby, co vyšla, jsem ji odinstaloval, když jsem si přečetl všechny příběhy, protože mezi novým obsahem byla tak dlouhá mezera. Nedávno jsem po několika měsících přeinstaloval, abych našel pouze jeden nový, který není dostupný pouze členům klubu. I když naprosto rozumím potřebě vydělávat peníze a byl bych ochoten zaplatit za předplatné rozumnější částku, necítím, že cena je opodstatněná vzhledem k tomu, jak často je nový obsah vydáván.
Doslova jste si přečetli "živý" příběh. Není tu žádná účast, jen čtete zprávy a sledujete videa, dokud nedojdete na konec a neřeknou vám, kdo to udělal. Prošel jsem pouze jedním příběhem a herecké výkony byly hrozné. Nedoporučuji.
Tuto aplikaci jsem měl dříve a byla skvělá. Většina příběhů, které byly dříve zdarma, však nyní není a zdá se, že se to změnilo v honbu za penězi.
Kdysi to byla skvělá aplikace, ale teď ji změnili, takže za dokončení příběhů musíte platit. Velmi záludné a opravdu ničí aplikaci. V každém případě zpoplatněte, ale ne za příběhy, které začaly zdarma.
Aplikace se zasekla a od druhého dne se neobjevila žádná upozornění. Nemohl jsem se vrátit a vybrat nový příběh. Takový průšvih, protože to bylo hezké a opravdu do toho vkládám velké naděje.
Zpočátku to bylo dobré. Rychle jsem onemocněl, že můj telefon neustále bzučí s upozorněními od unrd. Nyní, když musíme platit v podstatě za všechny příběhy, odinstaluji to. pokud by byly ceny oprávněnější, byl bych více než rád. ale 60 dolarů je šíleně předražené! Nemohu ani pokračovat s příběhy, které jsem začal dříve, protože nemohu zaplatit 20 $ za jeden měsíc příběhů v aplikaci. Je lepší hrát Epizodu: vyberte si svůj příběh.
Suspects: Mobile Detective Äventyr xudv
Dobrý nápad, ale ne interaktivní... Čekejte doslova hodiny, než si něco přečtete. Potřeba kupovat klíče ke čtení zpráv je lame, měla by existovat způsob, jak si je vydělat jako hry na telefonu
Zklamán, že toto již není založeno na předplatném. Ušetřil jsem své peníze, abych mohl odemykat konkrétní příběhy a všechny chaty, jen abych se objevil a viděl, že se to změnilo na mince? 150 coinů k odemknutí jednoho chatu, což je asi 2 CAD. Když je obvykle 6-8 zamčených chatů, je to docela drahý příběh.
Rail Rush Arcade hcb
Jako někdo, kdo neutrácí peníze za hry. Nemohu se dostat moc daleko a není to příliš interaktivní, zatímco v jiných hrách máte na výběr.Platíte za odemykání věcí, které by ani zamykat neměly👎
Nikdy předtím jsem takhle nehrál. Dělá se to opravdu dobře. Kéž bychom ale mohli získat coiny rychleji. Na odemknutí různých věcí musíte chvíli počkat. Líbí se mi, jak se to dělá v reálném čase, ale lidé by také mohli mít mnohem více informací než vy
Milovali jste tuto hru a platili byste i za klíče, ale nyní se platí téměř za všechno? Dokonce i pokračování příběhů z jednoho bezplatného a těch, které byly dříve zdarma, jsou nyní placené. Teď to vůbec není hra zdarma.
Nevěřím na pět hvězdiček, takže tam
Je hrozné, že nemůžete odemknout žádné konverzace, pokud si nekoupíte celý balíček!😠😡
Všechny zprávy se objevují dvakrát, což je nepříjemné, ale jinak je to skvělé
3 hvězdičky jsem dal jen proto, že je těžké sehnat coiny 10 za reklamu není moc. Hra se mi opravdu líbí a užil bych si ji o něco víc, kdyby se pohybovala o něco rychleji. Snížení ceny za odemknutí zpráv nebo přechod na další kapitolu by bylo také hezké. Ještě si nejsem jistý, jestli si tuto aplikaci nechám, protože jsem stále u prvního příběhu. Ale myslím, že aktualizuji, jestli ano nebo ne.....
Kdysi jsem tuto aplikaci miloval, ale muset platit za dokončení dříve bezplatného příběhu a za jakékoli budoucí příběhy je směšné. Chápu, že mám klíče, které stojí peníze, ale kdysi to byla levná aplikace, která inspirovala spoustu nečtenářů, aby sledovali příběh. Nebudu pokračovat v používání této aplikace, dokud nebudou příběhy dostupné zdarma.
Jediný důvod, proč tato hra existuje, je donutit vás PLATIT PLATIT PLATIT za každou maličkost (nebo sledovat reklamu za reklamou za reklamou!!!) .. a tím myslím VŠECHNO! Plaťte / sledujte reklamy, abyste odemkli obrázky, hlasové zprávy, lidi... a to natolik, že ani nemůžete začít hrát nebo nic dělat. Příběhově to mohl být dobrý koncept, ale nehratelný! Pro odemknutí celé hry by bylo lepší mít nejprve otevřenou úroveň teaseru nebo tak něco a potom $$$. Odmítám sledovat jakékoli reklamy.
Dostali jste se do příběhu Amy, hrajete jako startér, zaplatili jste za odemčený startovací balíček, docela jste se zaregistrovali, abych si uložil svůj postup, ale místo toho byl celý můj postup smazán a ztratil jsem globální chatovací skupinu, se kterou jsem hrál, vystoupil ze hry, abych si tuto závadu prohlédl šel zpět, bylo mi řečeno, že nejsem ve hře registrován, a nyní jsou mé recenze upozorňující na tuto chybu hry smazány, ale neodejdu, protože to lidé potřebují vědět a přesto chtějí vrátit peníze za můj startovací balíček, u kterého byl vymazán pokrok moudrý
jen sledování jedné reklamy denně na klíče je opravdu otravné. Z tohoto příběhu mi zbývají už jen 3 dny a 4 uzamčené konvoje. Líbí se mi koncept reálného času. jedna věc, kterou bych udělal, kdybych našel něčí telefon, je zkontrolovat vyhledávání na internetu a záznam telefonu. Jsem příliš zvědavý, abych byl spokojený jen s textovými zprávami. čistím svůj plán na dnešní večer ve 21:15 kvůli aktualizaci
Přečtěte si 3 příběhy a opravdu se vám líbí styl hry. odlišné od všeho ostatního v okolí. také vychází spousta nových příběhů!