Post by anrehoniva on Mar 7, 2022 8:16:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Township ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Township IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod veľa bodov ▞▞▞
▞▞▞ Township 2022 version ▞▞▞
Реклама на ФБ несоответствует реальности. Класическая игра в стиле ферма и т.д и т.п. Игра красочная.
Hra je pekná. Nedostávam materiály na upgrade stodoly. Skúste problém vyriešiť. Ďakujem.
Došlo k udalosti, ktorá mi neustále rúca hru a stráca celý môj postup. Je pripevnený k transportu, takže ho nemôžete obísť. Zákaznícka podpora pre túto hru je hrozná. Toto je moje prvé číslo za viac ako rok. Vďaka tomu je hra nehrateľná a hral by som ju denne.
MILUJEM černošskú štvrť a bol som dokonca spolulídrom kooperácie a minul som toľko peňazí a času na túto hru (asi 5 rokov) a konečne som dostal nový telefón a spýtalo sa ma, či chcem prepísať „nové mesto“ so starym tak som urobil a neulozilo a uplne mi to vymazalo mesto. Jediný dôvod pre 2 hviezdičky, pretože som z toho naozaj naštvaný... inak je to skvelá hra!! Žiaľ, nezačínam odznova. Skúšal som posielať správy v hre, ale nikto mi veľmi nepomohol
Moja obľúbená hra! Musel som sa vrátiť a aktualizovať, pretože vidím oblasti na zlepšenie. Je veľmi frustrujúce, že výbehy zoo stoja tak veľa! Ak nechcete minúť malý majetok, môžete zabudnúť na zoologickú záhradu. Veľmi ma to hnevá, pretože mám 21 zvierat bez výbehov. Z tohto dôvodu boli odstránené dve hviezdičky. Prosím opraviť!
Táto hra sa mi veľmi páči, ale jedna vec sa mi nepáči je, že ju musíme aktualizovať po 1 alebo 2 mesiacoch, dokonca ju musím vymazať a okamžite si ju stiahnite, je to úžasná hra, mali by ste si ju stiahnuť
problém, ak chcete použiť druhé zariadenie. všetky "jazerá" sú prázdne a po prihlásení v inom zariadení nemôžem ísť na ryby :/
Zaujímavá hra
꿈의 마을 (Township) 캐주얼 게임 bvc
Moc super hra odporúčam
polonúuuda
Návyková
Township Casual psh
Dobrá hra len mi vadí že na všetko sa dlho čaká
Prosím vás posledné 2 hodiny mi nejde spustiť Farma,stalo sa to už niekomu?
Nejde mi to zapnúť že nie je kompatibilné !!
Je to dobrá hra ale neviem ako si mam zarobiť tie zelené peniaze lebo tých žltých mám kopec ale zelených mám veľmi málo a nechcem kúpiť si ich za pravé peniaze to ale ináč dobrá hra
Nebudem míňať ďalší cent na túto hru vôbec nestojí za to!!! Minulý mesiac som zaplatil za zlatý lístok a vyhral som cenu za zvýšenie zajatia priestoru v stodole a keď sa akcia skončila, zobralo mi to miesto v stodole niečo, za čo som už zaplatil. Keď som zaplatil za zlatý lístok, mal by som byť schopný ponechať si cenu namiesto toho, aby mi ju zobrali.
Super hra máme ju radi, len nás niekedy dosť naštve keď tam určia nejakú súťaž kde sa dajú získať viaceré ceny, minieme 200 papierových peňazí lebo vďaka tomu by sme mali získať tie ceny. A nič. Minieme 200 papierových peňazí a nič, nič nezískame len sme ich minuli a je dosť ťažkých tých peňazí získať 200. To niekedy môže trvať aj mesiace. Ale inak super hrávame ju každý deň.👍
Naozaj milujem túto hru, ale od novej aktualizácie nemôžem hrať na regate, stále sa mi to páči. Skúsil som sa spojiť so zákazníckym servisom, ale nič som nepočul.
Mám túto hru veľmi rád, ale teraz sa hra automaticky zatvorí, keď sa vytvorí dopravný magnát. Urobte niečo, aby ste to napravili.
Je to taká zábava, že som nemal žiadne problémy s tým, že by hra nefungovala správne, len musíte premýšľať a tvrdo pracovať na tom, ako postaviť mesto. A tiež sa môžete stretnúť s niektorými naozaj dobrými priateľmi, ktorí vám pomôžu, keď potrebujete pomôcť s vecami alebo výrobou
V pohode hra... 😊
Ok!!!Super appka.
chcel by to možnosť hlasovať v tom štýle áno nie možnosť rezervovať úlohu v regate do co-opu dať aj slovanské jazyky
Toto je najlepšia hra, akú kedy môžete hrať vo voľnom čase, ale prepáčte, že hovorím playrix, ale v HRE je CHYBA🐞. Problém s pamäťou chyby znamená, že keď kliknem na možnosť regaty, chvíľu trvá, kým sa načíta a niekedy sa PRIHLÁSIM MIMO HRY a hlavným problémom je, že keď sa znova prihlásim do hry, predchádzajúca aktivita vykonaná pred odhlásením SA VYMAŽE. Z tohto dôvodu som sa nahneval a napísal som túto recenziu, TAKŽE PLAYRIX PROSÍM, VYRIEŠTE TENTO PROBLÉM PROSÍM, PLAYRIX PROSÍM! !!!
Skvelá hra, ale vedľajšie hry sú únavné a uberajú peniaze. Nie je možné ich dokončiť, takže nákup zlatého pasu je zbytočný. Hrám už 4 roky a rýchlo strácam záujem.
Úplne na pokaslali s eventom cash splash. Odškodnenie 5 TC?!? Absolútne neprijateľné, nefér voči hráčom. Mnoho ľudí hru po tomto podraze hru odinštalovalo. Vývojári si napchali vrecko peniazmi za golden pass a odvdacili sa úplným fiaskom. Niektorí členovia našej skupiny majú dvojnásobok bodov v profesorovi... Ja nie. Môžete napraviť?
Nejde mi aktualizácia
Nový Race of Champions je hrozný 😡😡😡
Dával som do tejto hry peniaze, ale NIE VIAC! Mini hry sa opakujú a sú navrhnuté tak, aby ste prehrali. Vyhrávate iba vtedy, ak zaplatíte! Vzali ste si zábavnú hru a zmenili ste ju na chytanie peňazí! Ľudia, prosím, nenechajte sa napojiť na túto hru! Po takmer 2 rokoch som konečne skončil, už žiadne peniaze odo mňa!! Kiežby som mohol vziať späť 1 hviezdičku!!!
Posledná aktualizácia je katastrofa. Seka to, mrzne to, hra sa reštartuje... proste to nejde hrat... ak to nefixnu, idem uninstall. VÝVOJÁRI VEĽKÝ ZLYHAJ
Snow Track a iné misie nehrateľné, alebo si za hranie misií zaplaťte...
Už to dva roky ..super hra a teraz nejde spustiť .. blbé aktualizácie.. robte s tým čosi...
Velmi zaujimava hra velmi sa my praci
Hrozna turnajová jazda spadne a vyhodi ma z hry-150 hviezd,- srdce
Skvelá zábava. Vždy niečo robiť. Páči sa mi, že môžem umiestniť budovy a dekorácie, kam chcem. Hrám už veľa mesiacov.
Bola to zábava... už nie tak veľmi. Málokedy hrám minihry... prečo by som mal, sú to tie isté 3 až 4 hry, znova a znova. A sú pripojené k Zlatému lístku, ktorý nehrám. Niektorí z mojich spoluhráčov prestali dostávať Zlatý lístok kvôli obtiažnosti mini hier. Kedysi sa mi táto hra páčila, pretože bola iná, nešlo o hromadenie peňazí ako mnohé iné hry. Už nie. Keby som nemal takých úžasných spoluhráčov v kooperácii, v ktorej som, odinštaloval by som.
Township Gündelik zawf
Je to kopirajt od sena day
Hills of Steel Ação qfz
Unavený z tých istých hier znova a znova. Kocková hra, ktorú nemôžete vyhrať, gumová guľa. Čo sa stane s lietadlom alebo s večerou? Hra sa nedá načítať železničné vagóny, keď na ňu kliknem, stále sa vypína. Čo sa deje v snahe dokončiť. Na preteky.
Toto je skvelá hra s množstvom zábavy.😁 Môžete farmárčiť a pestovať zeleninu, získavať produkty od svojich zvierat a veľa rozširovať. Môj jediný problém je, že ma to stále vykopáva😥. tiež sa to načítava naozaj dlho, len aby ma to vykoplo. Vývojári Township, prosím, opravte to, pretože je to skutočne úžasná hra, keď funguje🙏 ďakujem.
Tak neuveriteľná nuda so všetkými kúpenými zvieratami v zoo, v celom meste vyvinutom a rovnakými nudnými minihrami a bez profesorských experimentov. Vývojári nepočúvajú ľudí, ktorí im platia peniaze. Pripravený nájsť novú hru na hranie. Dal som tejto hre dostatok času a peňazí, len aby vývojári ignorovali to, čo ľudia chcú, a teraz z nej robia len hromadu peňazí.
Táto hra nie je vhodná pre deti. Položky potrebné na výrobu pre vlaky a lietadlá si občas vyžadujú veľa produktov, čo si vyžaduje, aby bola vaša hra pripojená k Facebooku, čo FB pre mladšie deti nepovoľuje. Malé deti sú nútené klamať (alebo dospelý, ktorý si zriaďuje svoj herný účet), len aby sa pripojili k FB, aby získali dostatok herných priateľov, ktorí im pomôžu, pretože hra očakáva, že hráč bude mať priateľov. Hra je tiež miestami dosť závadná. Očakávajte, že si kúpite aj T-cash, aby ste vyhrali v herných minihrách.
Je to super hra a aj sada hrad s viacerími
Upravená recenzia: od 5 do 2 hviezdičiek...bola to zábavná hra...teraz stále tie isté minihry opakovane. Premeny miestnosti sú naozaj ťažké, treba použiť viac Tcash...experiment starého profesora bol v poriadku (staré úlohy) a zlatý pas bol hodný (teraz nie). Vyššie úrovne sú nudné (nič nové v zoo, plodinách, zvieratách, továrňach)...
Seka, neviem kde sa klika ked chcem zmenit cestu, blbost, neodporucam
Super hra ale ked miniete tie eurobankovky v hre tak tam sa uz neda nic robit. A neviem ich nájsť.😢 Prosim.dakte tam nejaký darček.🙏🙏
Milujte hru, je tu veľa vecí, ktoré môžete robiť, jediná vec je, že získanie vecí na nákup pôdy trvá dlho
Zábavné spájať sa s ostatnými, aby ste dosiahli spoločný cieľ. Nemajte pocit, že obrazová hra je férová. Zatiaľ som nedokončil jeden obrázok. Frustrujúce do tej miery, že som ticho po 2 dňoch, keď som neprešiel úroveň. Okrem tejto hry je 5