Post by anrehoniva on Mar 7, 2022 8:01:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Object Hunt ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Object Hunt IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen drágakövek hack ▞▞▞
▞▞▞ Object Hunt 2022 version ▞▞▞
Imádom ezt a játékot, de annyi hirdetés van benne, hogy megpróbálom kikapcsolni a wifit, de nem tudjuk, ha megnyomom a Gyűjtés gombot anélkül, hogy megérintené a dupla érmét, de pls nem tudom megjavítani, vagy 1 csillagra cserélem.
Ez szórakoztató, de a vadász adag nem is érinti Önt és a ki
Nem igazán szórakoztató + a bot mindig elkap! legrosszabb játék 0 CSILLAG
Nagyon szeretem ezt a játékot, nagyon szórakoztató, nincs túl sok reklám
Több hirdetést kapsz, mint játékot. A hirdetések a Play Áruházba is eljuttatnak anélkül, hogy először ki kellene lépned belőlük. A körök rövidek, és szinte soha nem leszel a kereső.
Ez egy szórakoztató játék, de jobban tenném, ha valódi online játékosok lennének. És van egy csomó kiegészítés.
Imádom ezt a játékot, de túl sok hirdetésre gondolok, hogy meg tudod-e javítani, remélem, mert elegem van a hirdetésekből
Alig nézhetsz hirdetéseket, hogy új karaktereket kapj, én pedig ötször néztem meg, de még mindig nem adott nekem olyan karaktert
Imádom ezt a játékot, annyira szórakoztató, hogy alig van benne reklám
Szórakoztató, de nem tud offline játszani
Olyan sok hirdetés, és csak 10 másodperced van elrejtőzni, aztán csak 23 másodperced van, ha te vagy a Vadász, hogy megpróbálja megtalálni a többi embert, és nem is olyan, mintha 23 másodperc lenne, de 10 másodperc, ez egy kicsit zavaró. sétálj körbe te is, szóval ha összezavarodsz a sétálással kapcsolatban, és csak 10 másodpercnek tűnik, akkor nem fogsz nyerni
Bubble Journey - Bubble shooter & Adventure story Thông thường uuoi
Object Hunt Casual games lfem
Annyira szórakoztató és egyszerű, hogy szeretem, 5/10-et kell kapnia
Ez egy nagyon fontos játék, mert el kell bújnod, ha valaki feltöri a házadat
Szórakoztató játék, de túl sok hirdetés. Azt gondolod, hogy valódi emberekkel játszol, de valójában ők csak botok. Ha megölöd az internetkapcsolatodat, az nem engedi, hogy kört kezdj. Ha azonban megszakad a kapcsolat, akkor a lejátszás úgy fog folytatódni, mintha továbbra is kapcsolatban lennél. A becstelenség és a hirdetések mennyisége csak piszkos alkalmazástaktika.
Object Hunt Casual babv
Jó de azért javítanék rajta
Azért tettem hármast, mert nem engedi, hogy videót nézzek, ha vadász akarok lenni, vagy ha vadászruhát akarok venni. Megpróbálom újra, mert pont tíz perce kaptam ezt. De igen.
Oké beach szép volt..... .... ...... Enough meme afton family Ennard x micheal a kis csaj az meg nöl 10 hónapos 9 honaposan ......
Jó ez a játék, de több HIRDETÉS van benne 😕😕😑😑 és ebben van az a baj is, hogy nem tudjuk beszívni a tárgyainkat. 😠😠 Csak először játszottam ezzel a játékkal, és most nem tetszik ez a játék 🙄🙄 Szóval első alkalommal 2 csillagot adtam rá.
Jó játék, de minden körben felbukkan egy add, néhány alkalmazás nem engedi, hogy játsszak az Object Hunt-tal
nagyon szórakoztató, és folyamatosan nyerek. 5 csillagra értékeltem, mert több skint kaphatsz! Nem érdekelnek a reklámok.
Annyira jó volt a világon, de miért van olyan sok hirdetés, de.. Rendben, ez tetszik a legjobban a világon
annyira szórakoztató, mert csak nyerek
Szerintem jó ez a játék De azért vannak benne hibák mind pl : nem tudod egyenesen lerakni a megfelelő tárgyat és igy hamarabb megkapja a malac És nem olyan mint ahogy a reklámban ott sokkal menőbb volt 🙄☹
超級大搜尋 休閒 jotb
Annyira szórakoztató, hogy most letöltöm, mert fiatalabb koromban megvolt, 5 csillagos.
Szórakoztató, de sok kiegészítés van benne
Object Hunt Опуштене qsmr
1. Túl sok hirdetés 2. Kicsi térkép 3. Nincs sok rejtett hely 4. Mi értelme frissíteni 5. egy játék = 15 másodperc ... ez nem a legjobb játék
Wifith kapcsójátok ki
nem engedi, hogy előre forduljak, az összes bot folyamatosan jön értem, utálom ezt a játékot
A Th8s alkalmazás annyira szórakoztató, hogy egész nap játszhatok vele
Jó móka volt, amíg meg nem tapasztaltad, hogy Urat a botokkal játszik😐 gyorsan unalmas lesz, egy csillagot adok neki
Rendben van a játék, de annyi kiegészítés van benne, és nincs hang
Szórakoztató, de mindig reklámokkal van benne, és ha csak egy embert megöl, akkor a játéknak vége
Nagyon izgi